? ?general?42 Ratings)??1 Grab Today. 5694 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Scotland? ????? ?????
? ???Rating: 3.1 (22 Ratings)??1 Grab Today. 1905 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger accou BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 16, 2009

Yang Penting, KERJASAMA. :)

Salam mahabbah..

Pada 15 Februari 2009, ana bersama sahabat-sahabat telah mengadakan gotong-royong di ______. :)



Ini sekadar gambar kenangan bersama sahabat. Huhu.. Rugi siapa yang tak pi gotong-royong. Walaupun tak habis mengecat. huhu.. :)

Aik.. Mcm gaul cekodok je.. :) huhu..
A.Hafsan


Awe, Qayum n Wafi melatih kanak-kanak mengecat..


Betul ke mengecat tu Amin?? huhu..

Tak siap mengecat takpe, janji ade gaye.. huhu..

Hilman

Maaf la.. Tak dapat tayangkan gambar-gambar lain demi menjaga keikhlasan sahabat2 bergotong-royong.. :) huhu.. Padahal tym tu bateri kamera kong.. :)

Lepas ni, sahabat2 leh la wat prog yang sama. Habiskan mengecat tu.

~Semuga yang sedikit ini mendatangkan munafa'at~

5 comments:

me said...

salam...tahniah pd shbt2 yg terlibat dlm program gptong royong di______.moga2 pngorbanan antum d balas dgn redha Allah.

p/s:rugi ana x join..mmg ana nk p time tu tp ada hal len..huhu...
Emm,im thinking..RS bile lg nk cat..aha..

Anonymous said...

To "me"
Wslm..
huhu.. lepas prog nanti leh sambung sikit lagi.

mdtaufik said...

salam .. sry tak dapat join pgrm tu..

tapi enta tertinggal satu perkataan la ana rase...


cuba tambah perkataan 'APA' kat depan tajuk post enta yang baru ni...
huhuhu

shahrin azam bin ismaon said...

salam..

maza said...

Smuga tabah dalam perjuangan..